PRE-ORDER

Для всіх бажаючих ми з радістю допоможемо оформити передзамовлення за спеціальною ціною — зі знижкою 20%.

 

Умови здійснення передзамовлення:

Повна оплата до 12.09.2023.

 

Орієнтовна дата прибуття поставки валіз — 15.09.2023.

Attention!
Данный товар отсутствует на складе и будет доставлен вам из Украины
в срок от 14 до 45 дней.
Будут ли для вас комфортны такие сроки доставки?
Нет, удалить товар из корзины
Да, сроки доставки подходят
Замовлення в один клік
Введіть ваші контактні дані і ми зв'яжемось з вами найближчим часом
Дякуємо за Передзамовлення!
Менеджер зателефонує вам, через кілька хвилин
Ваша країна
ua
Ваш кошик
Загальна сума:
0,00 $
Оформити замовлення
БРЕНД HAVE A REST ПЕРЕМІГ У КОНКУРСІ ГРАНТІВ ПРОЄКТУ «Я ЗМОЖУ!»
БРЕНД HAVE A REST ПЕРЕМІГ У КОНКУРСІ ГРАНТІВ ПРОЄКТУ «Я ЗМОЖУ!»

15 липня проєкт «Я зможу!», започаткований Фондом Олени Пінчук та Фундацією Кока-Кола, оголосив переможців конкурсу грантів.

Конкурс було ініційовано для підтримки бізнес-проєктів, які створені та керуються жінками. До участі було подано майже 200 заявок з різних сфер підприємництва: від виробництва одягу і декору до ресторанного бізнесу та освіти.

Have A Rest отримав грант у розмірі 100 000 грн на створення аксесуарів з тканин на основі переробленого пластику. Бренд турбується про навколишнє середовище і прагне розвиватися у напрямку sustainable fashion.

«Основні цінності Have A Rest — любов та турбота. І клієнти це відчувають: навіть у ситуації карантину, коли ніхто нікуди не мандрував, люди продовжували купувати наші валізи собі та на подарунок. Події останніх місяців залишили нас без інвестицій, на які ми розраховували, складаючи план розвитку бренду на рік. Тому, побачивши новину про конкурс, ми з командою вирішили взяти в ньому участь. Перемога стала для нас повною несподіванкою. Адже серед учасниць було стільки талановитих жінок зі своїми вражаючими бізнесами!

Зі стартом своєї справи у мене теж було багато страхів та переживань, тому дуже цінно, що існує проєкт «Я зможу!», який допомагає жінкам впевнено рухатись далі», — розповідає засновниця Have A Rest Аліна Долініна.

Проєкт «Я зможу!», що реалізується з 2017 року, має на меті створення нових можливостей для жінок та зростання їхньої економічної незалежності, а також стимулювання розвитку жіночого підприємництва.

2024 © Всі права захищено
digital агентство Adcore